jajakidz.nl

Wintersport

wintersportDie eerste keer dat je met je ouders op wintersport gaat. Het is allemaal nog nieuw en spannend, je luistert maar half naar wat de instructeur zegt, want je bent al aan het dromen over de mooie trucjes die je straks gaat doen op je snowboard. Je volgt zijn aanwijzingen alleen maar op, zodat hij je sneller alleen op pad laat gaan. Pa en ma laat je achter want die zijn te traag, als je dan eindelijk alleen de piste op mag. Je verlaat de skilift bovenaan de piste.

Je glijdt een paar meter naar beneden en voelt je onoverwinnelijk, maar voordat je weet lig je op je achterwerk. In tranen kruip je weer terug de helling op, waar je moeder nog staat te praten met iemand, die jij niet kent. Je krijst dat je nooit meer wil snowboarden en trapt de plank woest van je af. Ze neemt je mee naar beneden, waar je een kop warme chocolade melk krijgt. Als je de volgende ochtend wakker wordt ben je alles al weer vergeten, je bent als eerste van het gezin boven aan de piste en je probeert het nog een keer, vandaag kom je al weer iets verder dan gisteren. Ineens besef je het, je houdt van wintersport.

Wil je ook op wintersport? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>