jajakidz.nl

Speeltafels

We zien steeds minder kinderen buitenspelen terwijl het vroeger op straat een chaos was. Nu zitten kinderen allemaal binnen achter hun spelcomputer. Dit is zeker geen gezonde ontwikkeling voor kinderen. Je kunt hier wel iets tegen doen door speeltafels te kopen in plaats van computerspellen.

Sjoelbak

sjoelbakEen van de bekendste speeltafels zijn de sjoelbakken waar we vroeger allemaal op speelden. Een sjoelbak is een spel dat leuk is voor zowel jong als oud. Met de sjoelbakken kun je de eerste stap zetten om kinderen weer buiten te krijgen. Als je een sjoelbak buiten zet komen naast je eigen kinderen ook vast andere kinderen mee spelen. Het is een leuk spel waarmee weer leuk word voor kinderen om buiten te spelen. Naast de sjoelbakken zijn er nog veel andere speeltafels die je kunt kopen voor kinderen.

Ook leuk voor volwassenen

De speeltafels zoals sjoelbakken zijn niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Je kunt ook speeltafels kopen dat leuk zijn voor het hele gezin. Zo kunnen jullie samen iets doen in plaats van allemaal achter de tv zitten. Het is actief en leert de kinderen ook samenspelen. Het is als ouder zijnde natuurlijk ook leuk om zo een band op te bouwen met de kinderen door speeltafels te spelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>